Menu Sluiten

Kauwgom op straat maakt ons kwaad

Overal waar je tegenwoordig kijkt zijn grote hoeveelheden kauwgom geplakt onder tafels, stoelen, op straat, onder je schoen en soms zelfs in je haar. Om al deze kauwgom te verwijderen kost dit veel tijd, moeite, geld en is dit ook nog eens heel vies. Mensen plakken overal en nergens hun kauwgom op zonder stil te staan bij de gevolgen die dit met zich meebrengt. Dit maakt HoldMyGum zo kwaad, dat wij hebben besloten hier wat aan te doen.

Het bedrijf

HoldMyGum is een duurzaam en innovatief bedrijf die voort komt uit een gedeelde ergernis, namelijk de hoeveelheid gebruikte kauwgom die op straat wordt gegooid. Gebruikte kauwgom vind je tegenwoordig overal op straat. Dit lijkt onschuldig, maar kauwgom is het tweede meest vervuilende product ter wereld! Zo draagt kauwgom bij aan plasticvervuiling, de plastic soep en vervuilt het rivieren permanent. Gebruikte kauwgom hoort in de prullenbak en niet op straat. Vanuit deze gedachte hebben wij een product gecreëerd waardoor de gebruiker altijd een mini prullenbak op zak zal hebben. Naast een mini prullenbak heeft ons product ook een opslagruimte om kauwgom mee te nemen. Zo kan de gebruiker op ieder moment van de dag een kauwgompje nemen en vervolgens weer weggooien.

Hoe te gebruiken

Open de kauwgomhouder door aan de donker groene bovenkant te trekken.

Verdeel je kauwgom in twee zelfgekozen vakjes.

Scheur een stukje tape af en plak het in het overige vakje voor je eigen prullenbakje.

Tip: Zorg dat er een flapje overblijft, zodat je de tape met gebruikte kauwgom gemakkelijk kan verwijderen.

Missie en Visie

Onze missie is dat er geen gebruikte kauwgom meer op straat beland. Het moet niet langer “normaal” zijn om gebruikte kauwgom op straat te gooien.

Onze visie is een schonere wereld die geen last meer heeft van kauwgom vervuiling.

Hoeveel kauwgom ligt er op straat?

Abonneer nu op onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze acties en nieuwe producten!